Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 

Finn kraften i krystall healing

I krystall healing bruker man krystaller som behandling for psykisk og psykisk velvære. Alle krystaller har sin egen vibrasjon eller frekvens som påvirke våre energier. Vibrasjonene fra steinene og krystallene er med å gjenopprette balansen i energifeltene i kroppen.


Finn kraften i krystall healing

Ofte brukes krystaller intuitivt i en krystall healing. Under en krystall healing ligger du gjerne i 30 min med krystaller mens du lytter til avslappende musikk . Krystaller kan brukes som et tillegg i annen healing behandling.

Krystall healing er en healing metode som benytter krystaller eller steiner i behandling. Krystallene blir hovedsakelig plassert på spesifikke steder på kroppen, på energisentre som kalles chakra. Chakra er et hinduistisk begrep som referer til spirituell energi. Der er syv store chakra på kroppen og hver av de har sin farge. Noen krystaller resonnerer med det vi kaller rot chakra andre med krone chakra. Krystallene benyttes for å åpne flyten av energi. Krystaller kan dirigerer den energi som personen trenger i et spesielt område i kroppen og balanserer denne delen. Krystaller kan også brukes til å rense kroppen for  negative energier som kan skape ubalanser i kroppen. Når dårlig spirituell energi renses ut blir kroppens friskere. Krystaller kan brukes til fysisk, mental, emosjonell og spirituell healing.

Krystaller kan bæres, plassert ved siden av eller under sengen, på badet og i andre rom i huset. For eksempel vil flere store rosenkvarts steiner roe ned en urolig stemning i et rom.

For å vedlikeholde og rense krystaller legger jeg de i saltvann i ca 30 min. Etterpå skyller jeg de og legger de til tørk et sted med mye lys, både i sollys eller under fullmånen. Krystaller trives godt i vinduskarmer hvor de får mye sollys, eller som jeg også gjør bruker månens magiske og kraftige lys.

Vil du snakke om Finn kraften i krystall healing ring til:

SusanneOpptattSusanne (spådame)
Susanne er en spådame med sterk intuisjon og bruker gjerne tarotkort når hun spår deg.
Bloggere
RebeccaUtloggetRebecca (astrologi)
Jeg er en klarsynt spåkone med sterk intuisjon som via spåtjenester vil hjelpe deg til å gå en lysere fremtid i møte.
ClairUtloggetClair (medium)
Jeg har som spådame medfødte klarsynte evner og tilbyr deg spåtjenester som vil gi deg de svarene du søker.
VarjaUtloggetVarja (andre siden)
Varja er erfaren innen spådom og spåtjenester. Hun har god kontakt med åndeverdenen.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer