KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Finn kraften i krystall healing

Alle krystaller har sin egen vibrasjon eller frekvens som påvirker våre energier. Finn kraften i krystall healing

Finn kraften i krystall healing
Finn kraften i krystall healing

Ofte brukes krystaller intuitivt under krystall healing. Under krystall healing ligger du gjerne i 30 min med krystaller mens du lytter til avslappende musikk. Finn kraften i krystall healing enten alene eller bruk som et tillegg til annen healing behandling.

Krystall healing er en healing metode som benytter krystaller eller steiner i behandling. Krystallene blir hovedsakelig plassert på spesifikke steder på kroppen, på energisentre som kalles chakra. Chakra er et hinduistisk begrep som referer til spirituell energi. Der er syv store chakra på kroppen og hver av de har sin farge. Noen krystaller resonnerer med det vi kaller rot chakra andre med krone chakra. Krystallene benyttes for å åpne flyten av energi. Finn kraften i krystall healing enten ved å lese om det eller ved å få hjelp fra noen med erfaring.

Krystaller kan dirigerer den energi som personen trenger i et spesielt område i kroppen og balanserer denne delen. Krystaller kan også brukes til å rense kroppen for negative energier som kan skape ubalanser i kroppen. Når dårlig spirituell energi renses ut blir kroppen friskere. Krystaller kan brukes til fysisk, mental, emosjonell og spirituell healing.

Krystaller kan bæres, plasseres ved siden av eller under sengen, på badet og i andre rom i huset. For eksempel vil flere store rosenkvarts steiner roe ned en urolig stemning i et rom.

For å vedlikeholde og rense krystaller legger jeg de i saltvann i ca 30 min. Etterpå skyller jeg de og legger de til tørk et sted med mye lys, både i sollys eller under fullmånen. Krystaller trives godt i vinduskarmer hvor de får mye sollys, eller som jeg også gjør bruker månens magiske og kraftige lys.

Så, ikke vær sjenert, men prøv deg frem og finn kraften i krystall healing.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

AnnieLedig Annie (tarot)

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

AnkiLedig Anki (klarseende)

Spådamen Anki er født med klarsynte evner. Hun er en erfaren og dyktig rådgiver som liker å hjelpe mennesker og gi de ærlige, direkte...

EilaLedigNy! Eila (synsk)

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Hun spår også i vanlige kort....

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer