KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Finn den skjulte meldingen

Hører du et ord eller en setning flere ganger, merk deg det, selv om det kanskje virker rart: finn den skulte meldingen 

Finn den skjulte meldingen
Finn den skjulte meldingen

Hvis du for eksempel tenker på en gammel venn, og plutselig møter du vedkommende på torget og han eller hun gir deg gode nyheter, ting du aldri hadde forventet å høre. Alt som skjer rundt oss skjer av en grunn. Disse hendelisene gir deg muligheter, sjanser eller hvis du bare klarer å finn den skjulte meldingen. Dette er de uvanlige tingene som skjer med oss, men der er gode grunner til at de skjer.

Tro på engler, ånder, himmel og din intuisjon.

Ikke vær redd når du er i trøbbel, du er alltid omgitt av dine kjære, de som gikk bort før deg. Du er ikke alene, og de er det heller ikke. Tro at de fortsatt er rundt deg for å hjelpe deg. Når du trenger svar, bruk din intuisjon og finn den skjulte meldingen. Stol på meg, disse englene og åndene vil prøve å gi deg svarene gjennom tegnene.

Tro på din intuisjon, og engler vil lede deg

Hvis du tror på engler og ånder, bør du bare knytte dem til deg. Arbeid med intuisjonene dine og styrk dem, og hvis du finner det vanskelig, kan det være nyttig å snakke med noen du kjenner som kanskje har "evner" for å få hjelp til å finne kraften i deg selv. 

Hjelp ditt hjerte til å lese de tingene som skjer i løpet av dagen. Ikke skynd deg, gi deg selv tid til å lese ting som skjer rundt deg når du sover eller gjør dagligdagse ting.

Hvis mulig, skriv ned hendelsene og les dem neste dag, så er det gode muligheter for at du forstår mening med det du ikke har lagt merke til før. Finn den skjulte meningen, finn tegn, engler og ånder som prøver å hjelpe deg, så vil du etterhvert bygge opp en selvtillit når det gjelder din intuisjon, eller "evner" som noen vil kalle det. Du sitter med alle svarene selv. Bare du vet å grave litt.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

AlmaLedig Alma (synsk)

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

AmandaLedig Amanda (tarot)

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får bilder og tall som kan være viktige når hun har tatt inn energiene dine....

Bloggere
BrittLedig Britt (intuition)

Britt er en hjertevarm og åpen spådame, som gir deg svar via engler, kort eller fra sine hjelpere. Hun er omtenksom, snill og direkte. Her får du svar du...

EilaLedigNy! Eila (synsk)

Eila har arvet evner fra bestefaren og også fra morens side. Hennes gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Hun spår også i vanlige kort....

 

Artikkelforslag til deg

 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer