Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 

FInn den skjulte meldingen

Hvis du hører en setning flere ganger om dagen, merk deg det, kanskje det ikke er forståelig på det tidspunktet du hører det, men hvis du gjentar det i tankene dine igjen og igjen, forstår du meldingen til slutt.


FInn den skjulte meldingen

Hvis du for eksempel tenker du på en gammel venn, og plutselig møter du vedkommende på torget og han eller hun gir deg gode nyheter, ting du aldri hadde forventet å høre. Alt som skjer rundt oss skjer av en grunn. Disse tingene gir deg muligheter, sjanser eller kanskje den personen blir en sjelevenn. Dette er de uvanlige tingene som skjer med oss, men der er gode grunner til at de skjer.

Tro på engler, ånder, himmel og din intuisjon.

Ikke vær redd når du er i trøbbel, du er alltid omgitt av dine kjære, de som gikk bort før deg. Du er ikke alene, og de er det heller ikke. Tro at de fortsatt er rundt deg for å hjelpe deg. Når du trenger svar, bruk din intuisjon. Stol på meg, disse englene og åndene vil prøve å gi deg svarene gjennom tegnene.

Tro på din intuisjon, og engler vil lede deg

Hvis du tror på engler og ånder, bør du bare knytte dem til deg. Arbeid med intuisjonene dine og styrke dem, og hvis du finner det vanskelig, er det mange medier tilgjengelig på nettet som du kan kontakte for å få hjelp.

Hjelpe ditt hjerte til å lese de tingene som skjer i løpet av dagen. Ikke skynd deg, gi deg selv tid til å lese ting som skjer rundt deg når du sover eller går rundt i byen.

Hvis mulig, skriv ned hendelsene og les dem neste dag, så er det gode muligheter for at du forstår mening med det du ikke har lagt merke til før. Finn tegn, engler og ånder prøver å hjelpe deg.Vil du snakke om FInn den skjulte meldingen ring til:

SusanneLedigSusanne (spådame)
Susanne er en spådame med sterk intuisjon og bruker gjerne tarotkort når hun spår deg.
AndreasUtloggetAndreas (Englehvisking)
Andreas har kontakt med englene og formidler deres budskap for å spre lys i vår mørke verden. Kanskje har de et budskap direkte til deg?
AnneUtloggetAnne (dyretolk)
Anne er synsk og ekspert på blant annet sorgarbeid. Du finner henne på spåtelefonen.
AnnelieUtloggetAnnelie (medium)
Annelie er et medium som er synsk og kanaliserer budskap til deg fra andre siden. Hun har lang erfaring innen dette feltet.
 
 
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer