KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 

Er du født klarsynt?

Er du født klarsynt? Er det noe en kan trene opp? Her skriver forfatteren litt om hvordan man kan skjønne at man har evnen

Er du født klarsynt?
Er du født klarsynt?

Medium er født med sitt klarsyn og sterke intuisjon, men noen ganger er det noe som kan trigge det, sette i gang det hele. Her er noen tegn på at du er den fødte spådame.

Å akseptere og bli kjent med den synske delen av deg selv kan åpne dører og gi deg svarene du trenger. Det å spå deg selv kan være en måte å forstå deg selv bedre på. Er du født klarsynt?

Et tegn på å være synsk kan være at du føler av energier av mennesker rundt deg. Du forstår hva de hva føler uten at de sier noe. Når du tar på disse menneskene kan du få en følelse av hva de føler inni seg. Ånder av avdøde mennesker kan ta kontakt med oss på flere måter, og noen av oss er født med et sterkere sinn for dette.

Man kan være født med en høyere intuisjon enn andre mennesker. Intuisjonen kalles blant medium og spådamer, din indre visdom. En slags følelse av at noe kommer til å skje, og så hender det. Når man er gravid kan flere oppleve at de får en sterkere intuisjon.

Klarsynte spådamer stoler på sin intuisjon, og deres spåtjenester baserer seg nettopp mest på intuisjonen. Men noen ganger trenger de å få alt bekreftet, det er da de tar frem verktøyene sine. Eksempel på disse verktøyene er pendel, krystallkulen og tarottv kort. Mange lurer ofte på hvordan kan en spådame kan gi meg eksperthjelp og svar.

En annen måte man kan merke at man er synsk på er at ens drømmer blir mer og mer virkelige. Plutselig kan du huske dine drømmer i detalj når du våkner. Symbolene i drømmene dine kan tolkes enten av deg selv eller man kan få hjelp av en synsk eller en spådame. Spådamer er nemlig eksperter på dette, og dermed kan de gi deg eksperthjelp på området.

Dersom du drømmer noe som senere har hender i virkeligheten kan det bety at dine drømmer er prekognitive. Det vil si at du kanskje har evnen til å se fremtidens hendelser gjennom disse.

Vi tar i mot energier fra alle ting rundt oss, som for eksempel dyr, planter, månen og stjernene. Du kan få en følelse av pirring eller varme i kroppen. Det kan bety at du har begynt å bli kjent med din chakran som oppnås ved økt energimottak. Chakra er energipunkter som går i en rett linje gjennom kroppen din. Mange kan oppleve følelser i magen eller hodet når deres Chakra begynner å åpne seg. Du kan lære deg å bli bedre kjent med og ta i bruk din egen Chakra.

Et annet viktig og vanlig tegn på at du er synsk er at du får plutselige deja vu-opplevelser. Du kjenner merkelige ting som du allerede har opplevd på en rar måte. Kanskje er du født klarsynt? Et minne dukker opp. Det kan være opplevelser og hendelser fra tidligere liv. Deja vu kan også være tegn på at noe kan skje i fremtiden. At du altså er prekognitiv. Dette kalles å være klarsynt, å kunne se ting som er skjult for det blotte øyet.

Det å snakke med noen om sine klarsynte evner kan være til stor hjelp. Er du født klarsynt? Eller kjenner du at du begynner å komme i kontakt med din evne som har ligget latent? Ikke overse det. Les om det, kjenn på det, snakk med andre likesinnede om det. Med et åpent sinn vil du kunne ta det innover deg og lære deg og jobbe med det på en måte som vil kunne hjelpe deg i livet.

 

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

LottaLedig Lotta

Lotta er et medium og bruker sin sterke intuisjon, sitt klarsyn og formidler informasjon fra sine hjelpere, og tolker budskapene som kommer fra dine kjære...

ClairLedig Clair

Clair har som spådame medfødte klarsynte evner og tilbyr deg spåtjenester som vil gi deg de svarene du søker.

AnnieRing senere Annie

Synske Annie kan spå deg i dag. Hun er empatisk og tar deg på alvor.

 

Spennende artikler

Synsk blind dame

Synsk blind dame

Baba Vanga, en synsk blind dame, kjent som Balkans Nostradamus. Hvordan går en gammel, synsk blind dame viralt i...
 
Synske i Norge

Synske i Norge

Det er mange synske i Norge, og man kan finne gode synske i Norge på nettet. Bare bruk litt tid til å lese om de...
 
Klarsyn 24

Klarsyn 24

Klarsyn 24, det er noe som kan hjelpe når man står ved et veiskille i livet, klarsyn 24 timer i døgnet, når som...
 
Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn

Hvordan utvikle klarsyn er det mange som lurer på. Hvordan utvikle klarsyn kan det læres eller må det være...
 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer