VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  26 kr/min  

 
Ylva, , synsk, eksperthjelp

Ylva - klarsyntYlva er spådame og jobber på spåtelefonen. Hun er klarsynt og er her for deg. Direkte og klare svar får du.


 
 

Når du oppsøker spådom av meg på spåtelefonen vil du oppleve mange ulike kategorier av spåtjenester. Jeg ønsker at du skal føle deg trygg og i bedre forfatning etter en spådom. Etter å ha vært synsk i mange år har jeg utviklet mine evner drastisk. Det er derfor jeg ønsker å være en del av spådamer på spåtelefonen, jeg vil være til nytte for dem som trenger eksperthjelp og spådom. Når du mottar spådom hos meg får jeg opp bilder fra den andre siden, bilder fra ditt liv i fortid, nåtid og fremtid. Det kan være til enorm hjelp for deg for at du skal finne dine svar. Når du føler at du sitter fast i en situasjon kan jeg hjelpe deg med å vise hva du trenger å jobbe med for å komme videre. Det er ved å gjøre en storrydding i vårt inre som vi gir slipp på feilaktige oppfatninger om oss selv som vi begynner å tiltrekke det vi vil ha i livene våre i stedet for å skape resulteter vi ikke vil ha. Makten å skape det liv du vil ha ligger i dine hender! Hos meg kan du slappe helt av og la meg ta meg av dine problemer, på spåtelefonen kan du få eksperthjelp. Jeg bruker ofte tarottv kort under spådom, de hjelper meg med å finne de rette svarene. Klemmer fra Ylva.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeanmeldelser

Anita Pettersen skriver:
Jeg er healer og ser ting selv. Ringte denne damen nærmest for å sjekke! Hun er ekte, det er det ingen tvil om!. Kjempe dyktig er du!

Skrevet
Liv Jansen skriver:

Tusen takk for en spennende og uventet samtale. Jeg ringte fordi jeg var nysgjerrig på dette med spådom. Jeg må si at du fjernet enhver tvil hos meg. Du sa ting som ingen vet, ting fra fortiden og jeg gleder meg nå til fremtiden og skal bli gøy å se om det også stemmer, men det tror jeg for du gav meg svar så jeg fortsatt sitter og tenker HVORDAN kan hun vite det ?. Jeg kan på det varmeste anbefale Ylva, behagelig, dyktig, humor og seriøs. Det var vel verdt både ventetiden på at du skulle bli ledig og pengene. OM du ante hvor mye du hjalp meg. Tusen takk, igjen! Klem Liv J


Skrevet
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer