Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Wilma, ,

Wilma - sierskaHos Wilma er du i gode hender, hun vil gjøre alt for å hjelpe deg og vil høre på deg og aldri gjenta til andre hva du har snakket om. Hun er født synsk, så hun har lang erfaring, og er nå sertifisert i helbredelse og som medium.


 
 

Mitt navn er Wilma og velkommen til. Min intuisjon og min arvede gaver som jeg ble født med har betydd at mitt kall i livet er å jobbe med medial veiledning. Du kan ringe meg og spørre om alt som har med livet ditt å gjøre, og det føles viktig å få svar på. Jeg er en forstående og god lytter, og jeg hjelper deg med alt fra å forutsi din fremtid for å gi deg helbredelse. Hele mitt liv handler om det mediale og har alltid gjort det. Jeg har arvet gaver som jeg har utviklet ved å bli sertifisert i helbredelse, og nå er jeg også et sertifisert medium. Så hvis du har kjære på den annen side, så kan jeg hjelpe deg med å komme i kontakt med dem, selv om det ikke alltid er hva du spør om hvem som kommer først. Det er ingen underlige spørsmål når jeg gir veiledning, og jeg er en god lytter, og jeg fokuserer på deg. Hvis du er nysgjerrig på din fortid, nåtid eller fremtid, kan jeg hjelpe deg. Føler du nysgjerrig på hva fremtiden har å tilby deg når det gjelder kjærlighet og relasjoner eller arbeid, og så videre, spør meg bare. Jeg formidler meldingene med klare og ærlige svar. Du kan føle deg i gode hender når jeg spår deg. Ring i dag og få hjelpen du lengtet etter.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer