Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Vicky, ,

Vicky - mediumVicky er et utdannet medium og vil gi deg råd innen mange områder. Hun har lang erfaring og er dyktig i sitt arbeide


 
 

Velkommen til meg, det er jeg som heter Vicky. Du kan stille meg alle mulige spørsmål om det meste. I min verden finnes det ingen underlige eller dumme spørsmål. For meg er det viktig å ta alle som ringer meg seriøst og på alvor. Mine nedarvede gaver har gitt meg muligheter ikke alle har. Jeg spår i tid. Det vil si at jeg ser inn i fremtiden, men kan også se ting som har skjedd og skjer her og nå. Fremtiden henger ofte sammen med fortiden. Jeg benytter flere hjelpemidler når jeg arbeider, eksempler på dette er pendler og englekort. Spørsmål om kjærlighet eller økonomi kan være eksempler på områder jeg arbeider med. For mange er dette de viktigste tingene i livet, økonomi og karriere henger tett sammen. Så når du står ved et veivalg og skal velge, kan jeg være en guide som gir deg kvalifisert synspunkter på hvilke valg du bør gjøre. Er det spørsmål knyttet til kjærlighet eller forhold til nåværende eller fremtidig partner, kan det også være godt å ha noen å drøfte ting med. Din og partnerens personlighet, passer de sammen, hvilke utfordringer skaper våre personligheter og så videre. Bruker du masse energi på slike spørsmål, bør du ringe meg.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer