KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 065  26 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Tilda, ,

Tilda - DrömtydningTilda bruker tarotkort og gir deg ærlige svar med sine mediale gaver. Tilda er et sertifisert medium.


 
 

Velkommen til meg, mitt navn er Tilda. Jeg har vært medial siden jeg var liten, og har derfor lang erfaring med å gi medial veiledning. Med tiden har jeg utviklet mine åndelige gaver og fått utdanning hos kjente medium, og dette har vært til stor nytte for meg i utviklingen. Jeg kjenner energier rundt deg og spørsmålene dine når vi snakker sammen, og jeg møter deg med et åpent sinn. Du får oppriktige svar av meg, og jeg spår om fortid, nåtid og fremtid. Hvis du vil vite hva dine nære og kjære har å si til deg fra den andre siden så kan jeg hjelpe deg ved å formidle budskapene. Jeg tar gjerne hjelp av åndeguider og av min skytsengel når jeg arbeider medialt. Ikke vær redd for å stille dine spørsmål, jeg er her for deg og jeg er ydmyk og profesjonell. Jeg analyserer drømmene dine hvis du ønsker det, og kan også hjelpe med husrensing, healing, og jeg hjelper din åndelige utvikling hvis du kjenner at du er klar for å ta neste steg. Du kan be meg om råd innen alle områder, jeg tar deg og dine spørsmål på alvor og min oppgave er å hjelpe deg når du ringer. Som et verktøy mellom dimensjoner formidler jeg budskapene til deg og viser deg veien og mulighetene du har.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer