Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Rasmus, , klarsynt

Rasmus - KlarsyntStår du rådløs overfor utfordringene i livet ditt? klarsynte Rasmus kan hjelpe deg med å se muligheter og finne løsninger.


 
 

Det jeg synes er aller mest givende er å hjelpe mennesker med å takle utfordringene i livet sitt, derfor bruker jeg så mye tid jeg kan her på spåtelefonen. Jeg bruker mine evner til å gi deg råd på alle områder. Føler du at du stanger i veggen eller har nådd en blindvei i karrieren? Bekymrer du deg for økonomien? Gjennom mange år som klarsynt har jeg lært å finne de forløsende svarene. Jeg møter deg med et åpent sinn og ingen spørsmål er for store eller vanskelige - sammen jobber vi oss gjennom blokkeringene så du blir fri til å utvile deg og gå videre. Ring til meg og få ærlige svar om både hverdagsproblemer og andre store eller små ting du undrer deg over.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer