KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Nora, ,

Nora - spådameTa kontakt med Nora hvis du vil snakke med en utdannet healer eller når når du trenger råd hvis livet er vanskelig.


 
 

Hei. Jeg heter Nora. Jeg er en utdannet healer som kan hjelpe deg gjennom å snakke med deg. Jeg utfører fjernhealing og kan hjelpe deg med å få ny energi hvis du sitter fast i gamle spor. Når de nye sporene skal settes, kan jeg gi råd og veiledning i forhold til hvor den nye veien skal gå. Jeg bruker min intuisjon og min erfaring for å forberede deg på utfordringene som kan komme, ettersom jeg vet når de kommer. Går du til høyre eller venstre når nye veiskilt kommer? Etter hjertesiden er et råd du ofte hører. Hvis du gjør det konsekvent, går du bare inn i nye sirkler. La meg bruke mine krystaller for å gi deg et mer kvalifisert råd. Jeg gir deg alltid ærlige svar på spørsmålene du spør. Når du stiller et spørsmål, som jeg sa, lar jeg krystallene svare, eller jeg er i kontakt med mine åndelige guider. Svarene jeg får, sender jeg deg til uendret. Så er det opp til deg å bruke dem. Ring meg hvis du har spørsmål.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer