KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 
Nina, , synsk

Nina - synsk

Nina har vokst opp med synske evner. Hun har gaver som har gått i arv så du får en spådom som er på profesjonelt nivå. Hun har et stort hjerte og hjelper deg å se nye muligheter og hvilken vei du skal vandre.

 
820 97 123
Utlogget
NR14
 
Ping meg
Be meg om å logge inn ved å sende en SMS med 14 til 59 44 95 00 Du vil få en SMS når jeg har logget inn. Denne tjenesten er gratis.
Send SMS nåTrykk her for å ringe nå!
29,90 kr/min
 

Jeg tror at det er en mening med alt i livet, til og med de verste hendelser. Jeg tror at det alltid fins håp – og jeg vet at lyset tar aldri slutt. Du finnes her på jorden av en grunn. Alle individer har sine verdifulle hensikter. Men iblant undrer man kanskje på hva hensikten er med uforklarlige fenomen som etterlater oss som et spørsmålstegn. Eller man undrer kanskje hvorfor magefølelsen drar den ene veien mens noe annet innenfra drar motsatt vei. Det er ikke alltid lett å lytte til sin magefølelse og derfor er jeg her for å hjelpe deg finne klarhet i vanskelige situasjoner. Jeg kan hjelpe deg å tolke dine skytsengler/guiders tegn som kan være vanskelig å forstå. Det kan også være spennende å få vite hvem dine engler er. Har du kanskje truffet dem i tidligere liv? Er det noen på andre siden? Det er kanskje et tidligere husdyr som forsøker å veilede deg. Så lenge jeg kan minnes har jeg kjent på energier og hatt sanndrømmer og ting som deretter skjedde. Det er sjeldent mine guider gir uklare svar, og skulle det hende så har jeg nå knekt koden og kan derfor likevel komme til klarhet. Jeg kan fortsatt ofte spørre meg selv: hvordan kan jeg vite dette? Hvordan kunne jeg kjenne dette? Hvordan kunne jeg to minutter før det skjedde vite med sikkerhet hva som kom til å skje? Min intuisjon slutter aldri med å overraske meg, og mine gaver gir meg frysninger hver dag. Jeg er synsk enten jeg vil det eller ikke. Men jeg er så utrolig takknemlig for disse gavene, da jeg kan anvende budskap for å hjelpe andre. Å vite at jeg kan veilede en person jeg ikke engang har møtt gjør meg lykkelig. Lykkelig over å få dele ut trygghet og klarhet til de som trenger det. Det er min hensikt her på jorden. Det er mitt livs oppgave og det er meningen at jeg skal hjelpe nettopp deg. Med mitt motto i begynnelsen av teksten – at alt har en mening. Det er jo en mening med at du leser dette, og det er du som bestemmer hvilken slags veiledning du trenger. Men av en eller annen grunn har du havnet her for noe eller noen som har svar eller budskap som venter på deg. Og jeg er den som kan formidle det akkurat nå. Du kan føle deg helt trygg med meg, og ikke glem at dette er helt vanlig – alle har spørsmål, og du har valgt å vende deg hit – for å få svar. La meg gi deg de svar du trenger. Jeg kjenner meg trygg på å hjelpe deg.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeanmeldelser

Hvis du har hatt en samtale med denne rådgiveren er vi svært takknemlige hvis du vil legge igjen en anmeldelse.
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Lesestoff som jeg anbefaler

Lytt til åndene

Lytt til åndene

1908 visninger

De fleste av oss ønsker ekstern hjelp til å løse problemene våre. Tror du at det faktisk skjer?

 
Hva er psykometri?

Hva er psykometri?

1191 visninger

Psykometri vil si å kunne lese energier ut fra en gjenstand. Det vil si at man intuitivt vet tilhørigheten til gjenstanden og dens historie. 

 
Ida Pingala Øvelsen

Ida Pingala Øvelsen

5951 visninger

Ida Pingala øvelsen er en av verdens mest kjente pusteteknikker. Ida Pingala øvelsen gir deg mer balanse og energi

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer