Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Mia, ,

Mia - mediumMia bruker tarotkort når hun gir veiledning, og hun tolker drømmene dine når du trenger å forstå hva disse vil fortelle deg.


 
 

Hei og velkommen til meg, jeg heter Mia. Jeg elsker jobben min og føler at det er et veldig inspirerende arbeid. Jeg har viet mitt liv til å hjelpe andre mennesker på det åndelige planet. I dette arbeidet bruker jeg min intuisjon og tarotkortene mine. Det er bra med disse hjelpemidler når jeg må gi råd og veiledning. Jeg veileder hvor jeg kommuniserer med dyr, analyserer drømmer og gir deg kunnskap om hvilke alternativer du har foran deg. Finner du at en drøm gjentar seg med jevne mellomrom, eller har du hatt en annen drøm du ikke kan glemme eller bli kvitt, og som du vil at jeg skal tolke for deg? Vi mennesker er vår egen lykkes smed, med vår frie vilje til å påvirke vår skjebne oss selv. Dette er i det minste min mening. Med litt veiledning kan det være lettere å ta dine valg. Jeg kan fortelle deg hva du kan forvente i fremtiden. Hvis du vil ha noen skal snakke med, en som også er god til å lytte og som tar deg på alvor, har du funnet et bra sted her hos meg. Jeg legger all min energi og lidenskap i å få gitt deg svarene du vil ha. Du får råd fra meg innen alle områder som er interessante og viktige for deg. Ring da vel, og spør i vei.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer