Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Mia, ,

Mia - SpåkvinneMia er en hjelper som har utviklet sine evner over lengre tid. Hun spår om nåtid og framtid, men ser også ting fra fortiden


 
 

Velkommen til meg, jeg er Mia. Føler du at du stanger i veggen og ikke vet hvordan du skal komme deg videre? Jeg kan hjelpe deg. Jeg føler dine energier og ved hjelp av mine gode skytsengler kan jeg guide deg videre i livet. Jeg ser deg i nåtiden, hvilke utfordringer du har i dag, men jeg kan også se deg i framtiden. Åndevennene forteller meg hvilken vei du bør gå. De hjelper med også med å se hvem du var før, og hva din styrke er. Uansett hva du har gjort før, vær klar over at jeg ikke dømmer noen, mitt sinn er åpent. Denne kan du ta med deg inn i framtiden. I vår samtale må du stille alle de spørsmålene du har, ikke bry deg om at de føles dumme. Du vet, ingen spørsmål er dumme, det finnes bare dumme svar. Men ved hjelp av mine ånder og engler håper jeg ikke du synes mine svar er dumme. Da må du i hvert fall si det. Føler du at det er det her du har behov for, så ta telefonen og ring meg. Jeg er her for deg.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer