KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 065  26 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Mathias, ,

Mathias - healingMathias er en sjaman som hjelper deg med healing eller rådgivning. Han svarer ærlig med ydmykhet og medfølelse. Han har lang erfaring og er kunnskapsrik. Anbefales på det varmeste.


 
 

Hei. Mitt navn er Mathias og jeg er en moderne sjaman. Jeg hjelper deg med spirituell healing og veiledning. Sjamaner har eksistert til alle tider og har hjulpet mennesker med å se klart uansett hva deres utfordring er. Når jeg gir min rådgivning vil du få hjelp til å se fenomener i livet med et nytt perspektiv. På den måten vil livet bli en bedre opplevelse. Det kan være at du sitter fast i en tanke eller en følelse som du vil dele med meg. Husk alltid at ingen tanker eller er følelser er gale. Jeg kommer til å svare deg med ydmykhet og medfølelse. Det er viktig for meg å øke livskvaliteten for alle og gjøre verden til et bedre sted. Du er selvsagt velkommen til å ringe meg.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer