KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Lovisa, ,

Lovisa - sierskaRing Lovisa når du føler behov for et positivt møte med som føler energiene og kan gi god veiledning om livet og din egen åndelige utvikling


 
 

Hei, jeg heter Lovisa. Det å arbeide som medium og gi veiledning til mennesker som har behov for det, er noe jeg alltid har ønsket å arbeide med. Helt fra jeg var barn har jeg følt at jeg var litt anderledes enn de andre jentene på skolen, men da jeg forsto hvilke evner jeg hadde, begynte jeg å min personlige utvikling. Det gjorde at en helt ny verden åpnet seg for meg. Jeg benytter meg selvsagt av den hjelpen guidene gir meg. Det er viktig for meg når vi snakker sammen, det gir meg trygghet overfor deg. Jeg kan da stole på at det jeg sier er rett, og du kan stole på at du får ærlige og redelige svar på dine spørsmål uavhengig av hvilket tema du vil drøfte. Det kan nemlig drøfte alle mulige personlige spørsmål med meg, vit da at alt vi snakker om, både dine spørsmål og mine råd til deg, blir mellom oss. Du er hjertelig velkommen til å ringe meg når du føler for det. Vennlig hilsen Lovisa.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer