VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 065  26 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Liv, ,

Liv - mediumLiv er oppvokst med det mediale som en veldig stor del av livet. Tett på natur og det magiske som finnes der ute. Hun gir det spådom og råd fylt av ro og nærhet.


 
 

Jeg er Liv, det er et navn som passer meg bra for jeg elsker liv og livet. Det å være en del av alt liv er viktig for meg. Jeg er vokst opp med troen på nisser, alver og skogsvesen. 

Hånd i hånd med naturen bruker jeg mine gaver til å gi deg en spådom og svar som er fulle av liv og din reise mot det livet du søker og ønsker deg. 

Jeg bruker klarsyn, tarotkort og andre redskaper når jeg prater med deg for at du skal få de svarene og den hjelpen du trenger. 

Språk jeg snakker/forstår

Kundeanmeldelser:

Pia Christoffersen skriver:
Liv er veldig god, hun plukket opp flere ting som stemte og hun sa også noe som jeg virkelig trengte å høre. Hun er virkelig en skjønn person som fokuserer på deg og det er lett å forstå at dette er en dame som har dette helt naturlig som en del av livet og at hun liker å hjelpe mennesker. Jeg er virkelig takknemlig for at jeg valgte Liv, og kommer helt sikkert til å ringe henne igjen om jeg trenger hjelp - sterke evner! Takk Liv

Skrevet
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer