KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Linnea, , synske

Linnea - spådameRing Linnea for å få gode svar på dine spørsmål og gjennom hennes synske evner kan du også få svar fra den andre siden.


 
 

Hei, Linnea heter jeg og du er velkommen til å ringe meg hvis du har lyst til det. Når du ringer til meg, kan du være trygg på at alt vi snakker om, vil bli mellom oss. Ofte kan det være vanskelig å snakke om problemer hvis du ikke er trygg på den personen du snakker med. Hvis du har familie eller venner som har gått bort raskt uten at du har tatt godt farvel, kan jeg være den som lar dere sende meldinger til hverandre. Jeg kan bli din kanal for kommunikasjon. Mine synske evner betyr også at jeg kan være din rådgiver i spørsmål om livet ditt og hvilke valg du må gjøre. Valgene er mange, avhengig av hvilke områder du må gjøre dine valg innen, om det er hverdagen som er vanskelig, eller om det er i en jobbsammenheng det er problematisk. Jeg kan være din samtalepartner og rådgiver. Jeg kan se utfordringer som kommer i fremtiden, avhengig av hvilke valg du gjør. Vær komfortabel med vår samtale, alt vil være mellom oss. Jeg gleder meg til at du ringer. Velkommen skal du være.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer