KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Leon, , synsk

Leon - mediumRing Leon når du føler at du trenger veiledning. Han har vært synsk siden barndommen og bruker sitt klarsyn og engelkort.


 
 

Hei og velkommen til meg. Mitt navn er Leon og er det du kaller synsk. Jeg ble født med disse evnene og har arvet mine evner fra tidligere generasjoner. Jeg kan veilede deg i de mange utfordringene livet byr på, og du kan spørre meg nøyaktig hva du føler behov for. Jeg er synsk og kan forutsi din fremtid ved hjelp av mitt klarsyn og min evne til å bruke mine sanser til å fange beskjedene som blir sendt til deg. Jeg gjør alltid mitt beste for å gi deg det klare svaret du leter etter. Jeg er ærlig og skjuler ingen budskap, verken det gode eller det dårlige. Hvis du savner noen som har gått over på den andre siden, eller du vil ha kontakt med noen, kan jeg kommunisere med dem på dine vegne. Jeg har også muligheter til å rense gamle energier. Hvis du står foran et viktig valg i livet eller føler deg usikker, ikke nøl med å kontakte, jeg er her for deg og jeg fokuserer på deg. Med mine arvede evner kan jeg hjelpe deg på mange områder.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer