KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Lena, ,

Lena - spådameLena har arvet sine evner og kan være din hjelper for å se din fremtid og forstå meldingene som kommer til deg.


 
 

Hei, jeg heter Lena og du er velkommen til meg. Hvis du har tanker om fremtiden og lurer på hva du skal gjøre, er du velkommen til å ringe meg. Jeg kan hjelpe deg med å se konsekvensene av valgene du har muligheten for å ta. På den måten vil du være best mulig kvalifisert for å ta de riktige avgjørelsene, jeg vil alltid være ærlig og fortelle deg nøyaktig hva jeg ser uten å omskrive de negative tingene med positive ord. Livet er alltid fylt med besværlige valg, både hjemme, i samfunnslivet og i en jobbmessig sammenheng. Men husk, mitt råd er bare råd. Det er du som må ta avgjørelsene. Du kan alltid ringe meg og spørre meg om nye råd, jeg er alltid der for deg. I arbeidet bruker jeg selvfølgelig min erfaring samlet gjennom livet mitt, men jeg har også min pendel, og et sett tarotkort og englekort tilgjengelig. Dette er for å gi deg best mulig råd i valgene du skal gjøre. Du må også vite at jeg er helt ærlig med deg og har bare fokus på å hjelpe deg best mulig.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer