KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 065 26 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Leilah, ,

Leilah - mediumLeila er en profesjonell spåkvinne som benytter tarotkort og sin sterke intuisjon. Når du snakker med henne får du en positiv veiledning.


 
 

Hei, mitt navn er Leila. Du er hjertelig velkommen til å snakke med meg om alle de tingene du synes det er tungt å leve med, eller vi kan snakke om de tingene du ønsker å oppnå i livet. Når du stiller dine spørsmål til meg, benytter jeg meg av de evnene jeg har som medium, på den måten kan jeg gi deg de beste rådene jeg har. Enkelte ganger benytter jeg meg tarotkort og min intuisjon for å kanalisere fram svarene til deg. Om du har beslutninger du skal ta, men er usikker på resultatet kan jeg hjelpe deg med å se på ulike muligheter som vil komme i framtiden. Spørsmålene dine kan variere fra alt fra karriere til kjærlighet. Du skal ikke nøle med å ringe meg, husk at alle spørsmålene dine er like viktig, selv om du føler at noen er for små til å bry meg med, er det ikke tilfelle. Alle ting henger sammen, både de store og de små. Så for å gi deg de beste rådene ser vi på helheter. Når det er ting som tynger eller virker vanskelig, kan det være godt å snakke med en som er helt utenforstående.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer