Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Kasper, ,

Kasper - mediumNår du ringer til Kasper, får du hjelpen du trenger. Han bruker sin intuisjon og sine psykiske evner. Alle dine spørsmål er relevante, og du får bare oppriktige svar fra Kasper. Ring da til ham nå!


 
 

Hei, jeg heter Kasper, og jeg jobber med medial veiledning og bruker min intuisjon. Når du føler at du har spørsmål om din fremtid du vil ha svar på, eller hvis du trenger helbredelse, er jeg her for deg. Jeg føler energier, hjelper din åndelige utvikling hvis du ønsker det, hjelp til å gjøre valg i livet hvis du kanskje har en beslutning om å ta og ønsker hjelp med den, eller andre ting. Du kan ha spørsmål om arbeidet ditt eller forhold på forhånd, og så kan jeg formidle meldingene om hvordan det ser ut til deg. Føler du at du har en åndelig side som du vil utvikle mer, så fortell meg om det så kan jeg hjelpe deg med din åndelige utvikling. Jeg gir deg styrke hvis du føler deg svak, hjelper deg gjennom vanskeligheter, og for meg er det ingen reelle problemer. Mitt ønske er at du burde føle at du er i gode hender under samtalen. Ta gjerne kontakt med meg og still spørsmålene dine.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer