VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  26 kr/min  

 
Joshua, , klarsynt

Joshua - mediumJoshua har lang og bred erfaring innen åndelighet, noe som gjør at han kan hjelpe deg å finne svar på dine spørsmål.


 
 

Hei og hjertelig velkommen til meg. Jeg er Joshua og er her på linjen for å hjelpe deg i de aspekter av livet hvor du føler du trenger hjelp. Jeg har lang erfaring som medium og klarsynt, så du kan komme til meg med alle de spørsmål du måtte ha. Jeg er av den oppfatning av at ingen spørsmål er dumme eller vanskelige. Mine evner er medfødt og jeg har igjennom hele livet jobbet for å utvikle dem. Dersom du er i en situasjon i livet hvor du føler noe er galt eller at du er på feil vei er jeg her for å hjelpe deg å se ting tydeligere og guide deg inn på rett vei igjen. Da jeg arbeider bruker jeg forskjellige verktøy, blant annet tarotkort. Astrologi er også noe jeg er opptatt av da vi alle hører sammen med universet. Uansett hva det skulle være er jeg her for deg. Jeg kan hjelpe deg å tyde dine drømmer, finne saker du har mistet eller svare på spørsmål om fortid, nåtid og fremtid. Jeg gleder meg til en hyggelig samtale med deg.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeanmeldelser

Robert skriver:
Det var godt å kunne prate med en mann, det er mange gode spådamer her, men må si jeg er glad jeg havnet hos deg. Det var lettere å åpne seg. Tusen takk for hjelpen!

Skrevet
Janne Lyngseth skriver:

Jeg har snakket med mange dyktige klarsynte gjennom flere år. Joshua er definitivt den beste. Han ser hele bildet. Har en meget behagelig stemme og er god å prate med. Og det han sier stemmer! Anbefales på det varmeste. Mvh Janne


Skrevet
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer