Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Joshua, , klarsynt

Joshua - mediumJoshua har lang og bred erfaring innen åndelighet, noe som gjør at han kan hjelpe deg å finne svar på dine spørsmål.


 
 

Hei og hjertelig velkommen til meg. Jeg er Joshua og er her på linjen for å hjelpe deg i de aspekter av livet hvor du føler du trenger hjelp. Jeg har lang erfaring som medium og klarsynt, så du kan komme til meg med alle de spørsmål du måtte ha. Jeg er av den oppfatning av at ingen spørsmål er dumme eller vanskelige. Mine evner er medfødt og jeg har igjennom hele livet jobbet for å utvikle dem. Dersom du er i en situasjon i livet hvor du føler noe er galt eller at du er på feil vei er jeg her for å hjelpe deg å se ting tydeligere og guide deg inn på rett vei igjen. Da jeg arbeider bruker jeg forskjellige verktøy, blant annet tarotkort. Astrologi er også noe jeg er opptatt av da vi alle hører sammen med universet. Uansett hva det skulle være er jeg her for deg. Jeg kan hjelpe deg å tyde dine drømmer, finne saker du har mistet eller svare på spørsmål om fortid, nåtid og fremtid. Jeg gleder meg til en hyggelig samtale med deg.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer