KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 065  26 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Josephine, ,

Josephine - spådameJosephine er et dansk medium med lang og bred erfaring innen det mediale. Hun bruker intuisjonen og ulike hjelpemidler når hun spår deg, og vil alltid gi deg grundige og ærlige svar.


 
 

Hei, jeg heter Josephine og kommer fra Danmark. Når jeg spår bruker jeg intuisjonen, og englene hjelper meg med å formidle svarene på spørsmålene dine. Evnene mine har alltid vært der, så jeg har kunnet utvikle dem over tid og er nå en habil og dykrig spåkvinne. Jeg kan lese auraen din og se hviloke energier som omgir deg, og jeg kan også kommunisere med dyr. Hos meg vil du alltid bli mottatt på en profesjonell måte, både når du ønsker hjelp til å velge riktig vei og hvis du ønsker veiledning for din perdonlige utvikling. Uansett hva slags spørsmål du har vil jeg hjelpe deg med å finne svarene. Jeg bruker ulike redskaper, blant annet englekort og krystaller - når du ringer ser vi an hvilken metode som passer best for akkurat deg. Velkommen til å ringe meg! Josephine

Språk jeg snakker/forstår

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer