KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Jesper, ,

Jesper - HeksJesper klassifiserer seg selv som heks og bruker gjerne all sin kunnskap og sine nedarvete gaver for å hjelpe deg.


 
 

Hei! Mitt navn er Jesper. Du synes kanskje det virker rart med en mannlig heks, men jeg føler at det er den betegnelsen som passer best på mine evner og metoder. Trollmann låter liksom så... middelaldersk. Siden jeg var svært ung har jeg hatt evnen til å se ting som er skjult for andre og til å ane kreftene som finnes rundt oss og over alt i naturen. Jeg har utviklet en sterk intuisjon som jeg bruker i samtale med deg for å hjelpe deg med å finne svar. Tarotkort er blant hjelpemidlene jeg bruker for å konkretisere det jeg ser. Til meg kan du komme med alle slags problemstillinger, jeg er en god lytter og gir det ærlige og konkrete svar. Ring til meg og fortell om det du strir med.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer