VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  26 kr/min  

 
Irina, ,

Irina - mediumIrina er en frisk pust av en spådame som bruker sitt klarsyn og tarotkort når hun gir deg en spådom. Ærlig og direkte når hun leser kortene.


 
 

Jeg er en spådame med godt humør og hjerte på rette plassen. Jeg bryr meg oppriktig om mennesker jeg prater med. Jeg vil du skal få en spådom som gir deg svar og er et verktøy du kan bruke i livet ditt for å komme dit du ønsker. Jeg vil hjelpe deg med å gjenkjenne deg selv som det positive og energiske mennesket du er, slik at du kan leve det livet som kjennes rett. Sannheten er viktig for meg, og jeg vil at du skal ha ærlige og åpne svar, alle mennesker fortjener det i livet. Jeg vil du skal finne veien dit du skal i livet ditt. Jeg bruker mitt klarsyn og mine tarotkort når jeg spår deg. Jeg er en god lytter og alle spørsmål du måtte ha kan du stille meg. Enten det er kjærlighet, relasjoner, jobb eller andre ting som du tenker på og trenger svar på eller hjelp med. Framtiden er der og vi skal finne den beste veien inn i den sammen! Klem Irina.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeanmeldelser

Live skriver:

Takk for god avlesing, og takk for hjelpen! 


Skrevet
Marit Johansen skriver:
Hei og takk for at du snudde tankene mine litt. Jeg ble så overumplet da vi pratet sammen at jeg ikke fikk takket deg skikkelig. Jeg har tenkt på det vi pratet om og jeg tok jo notater underveis. Det er som flere og flere ting du pratet om faller på plass i hodet mitt og alt stemmer. Jeg skal gi dette litt tid som du sa og så skal jeg ringe deg tilbake om to, tre uker som avtalt!

Skrevet
Janina skriver:
Takk for en god avlesning og for at du forsto hva jeg manete. Du har hjerte på rett sted og forstår alle problem en har rundt en relasjon! Jeg ringer deg igjen!

Skrevet
Karianne skriver:
Hei! Tusen takk for en spennende legging og for at du var så hyggelig. Det du sa stemte og jeg har skrevet ned det du sa. Jeg gleder meg til å ringe deg igjen. Klem

Skrevet
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer