Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Ingrid, ,

Ingrid - spådameIngrid ønsker deg velkommen med alle dine spørsmål. Hun er trygg på sine evner og vil alltid være i stand til å hjelpe deg - Du kan trygt ringe allerede i dag.


 
 

Hei, jeg heter Ingrid, og du er velkommen til å ringe meg når du har spørsmål om omtrent alt som er relatert til livet ditt. Hvis du er usikker på hva du skal gjøre hvis du har en beslutning du skal ta, kan jeg med mine mediale gaver kanalisere svarene til deg. Når jeg jobber med disse evnene mine, føler jeg energier og bruker runer. Med mitt klarsyn, som er veldig sensitivt, spør jeg mine åndelige guider om å vise deg mulighetene dine. Hvis du vil vite hvordan din fremtidige karriere ser ut, kjærligheten eller har du blitt sterkt berørt av en drømmen, så kan jeg hjelpe deg. Jeg føler meg trygg i forhold til mine evner og vil at du skal føle deg komfortabel og ringe meg. Ikke nøl med å ringe meg hvis du er ivrig etter å svare på dine spørsmål. Jeg er her for deg, velkommen til å ringe!

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer