VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123  29,90 kr/min  

 
Iben, ,

Iben - mediumIben er en spådame som har lang og stor kunnskap om mange områder innen medialitet og spådom. Hun er en god lytter og en treffsikker dame! 


 
820 97 123
Utlogget
NR225
 
Ping meg
Be meg om å logge inn ved å sende en SMS med 225 til 59 44 95 00 Du vil få en SMS når jeg har logget inn. Denne tjenesten er gratis.
Trykk her for å ringe nå!
29,90 kr/min
 

Jeg er Iben og jeg ble født med min åndelige evne, den ligger i familien vår. Min bestemor lærte meg hvordan jeg kunne bruke mine evner. Jeg ser klarsyn og får "meldinger ovenfra" som jeg kanaliserer videre. Det var også bestemor som lærte meg å bruke tarotkortene til å åpne porten til fortid, nåtid og fremtid. Englene hjelper meg med å endre energi eller se nøkternt på sannheten. I dag bruker jeg mine evner til å veilede og skape et klarere syn på en bestemt situasjon for personen som har ønsket. Jeg setter ord på hvordan virkeligheten ser ut, om det har med ambisjoner, drømmer, kjærlighet eller penger å gjøre. Jeg vil hjelpe deg med kunnskap om hva alternativene dine er og hvilket valg du skal ta. Du kan stille meg spørsmål hvis du er i krise ved et veikryss, mangler positiv energi i livet ditt, eller trenger en følelse av hvor livet ditt tar deg. Noen ganger er det en grenseoverskridende oppgave som kommer til oss slik at vi ikke trenger å gjøre den samme feilen igjen. Andre ganger er det grenseoverskridende handlinger som er nødvendige for å gjøre en dårlig situasjon til noe godt. Hvis du allerede er på et bra sted i livet ditt, kan det bli enda bedre. Hvis du er villig til å prøve å oppleve klarsyn gjennom meditasjon, så kan jeg ta deg med på en guidet meditasjon, som gir total indre fred. Selv har jeg hatt den beste mentoren i livsmestring, og jeg vil videreformidle min kunnskap til deg som vil mestre livet.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeanmeldelser

Hvis du har hatt en samtale med denne rådgiveren er vi svært takknemlige hvis du vil legge igjen en anmeldelse.
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Døgnåpne spåtjenester

Døgnåpne spåtjenester

768 visninger

Spåtjenester som har døgnåpent. Flott, det er jo nettopp det jeg trenger. Våkner klokka fire om natt etter DET marerittet. Da er det godt å ha noen en kan ringe og prate med.

 
Kort nummer tretten

Kort nummer tretten

4203 visninger

Dødskortet nr 13 Det kan jo skremme vettet av enhver. Men det skal heldigvis vise seg å ha flere betydninger.

 
Siste utvei

Siste utvei

5271 visninger

I mitt yrke som klarsynt spådame hjelper jeg mennesker som vil se inn i fremtiden, men også vil ha eksperthjelp vedrørende husrensing og påkalling av ånder.

 
Fem grunner til å gå utenfor din komfortsone

Fem grunner til å gå utenfor din komfortsone

2534 visninger

Livet kan være en utfordrende reise. Det kan være vanskelig å utfordre seg selv, gå utenfor ens egen komfortsone og prøve noe nytt.

 
Se inn i fremtiden

Se inn i fremtiden

2916 visninger

Mange klarsynte ser inn i fremtiden og når noen ønsker en spådom så vil de gjerne vite hva som skjer fremover i livet. 

 
Min første synske opplevelse

Min første synske opplevelse

5735 visninger

Alle klarsynte mennesker har en fortelling om deres første opplevelse av ånder. Dette er en historie om en spådame sin første åndelige opplevelse.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 29,90 kr/min

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer