KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Helen, ,

Helen - spådameDu ringer Helen hvis du vil snakke med en profesjonell og ydmyk veileder som kan gi deg ærlige svar. Hun har vært et medium siden hun var et barn. Hun kan også hvit magi.


 
 

Velkommen til meg. Det er jeg som er Helen. Jeg benytter min intuisjon når jeg viser deg veien videre, og når jeg spår om hva som vil skje i fremtiden. De svar du får fra meg er helt ærlige. Vi kan drøfte mange mulige tema, og du kan få råd innen alle de områdene som har med deg og ditt liv å gjøre. Jeg gir deg den styrken du føler du mangler for å kunne mestre de utfordringene du har. Jeg har vært et medium siden jeg var et barn. På grunn av det, har jeg lang erfaring, og du møter en positiv holdning når du ringer meg. Mitt fokus vil alltid være på deg, og de tingene du forteller meg. Jeg legger hele min sjel i å hjelpe deg med spørsmålene dine. Når jeg benytter min intuisjon og føler energiene fra andre dimensjoner, kan det komme budskap til deg om ting du ikke har spurt om. De åndelige kreftene kan se og føle hvor du vil, og kan foregripe begivenhetenes gang. Ta i mot de budskap som kommer, de vil deg vel. Jeg kan også hjelpe deg med å fjerne negative energifelt.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer