Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Gabriella, ,

Gabriella - DrømmetyderHar du drømmer du lurer på? Da kan Gabriella hjelpe deg. Hun er drømmetyder, men hun har også mange andre kvaliteter.


 
 

Velkommen til Gabriellas lille verden. Du skal vite at jeg kan hjelpe deg på mange områder, men mitt spesialfelt er drømmetyding. Ofte er det slik at vi har drømmer som virker veldig virkelighetsnære, nesten som vi er tilstede midt i drømmen. Har du tenkt på at disse drømmene kan ha skjulte meldinger? Snakk med meg om dem, så kan jeg hjelpe deg med å forstå dem. Jeg har også noen tips til hvordan du kan huske drømmene lettere. I mitt arbeide benytter jeg meg ofte av tarotkort. De gjør det lettere for meg når jeg skal gi deg de ærlige og tydelige svarene du søker etter. Dette er ett av mine verktøy, men et verktøy som for meg er veldig effektivt. Kombinerer jeg kortene med kontakt med engler, finner jeg svar som viser deg veien framover i livet. Det er også det drømmene dine handler om, det å finne veien videre. Du kan føle deg trygg på at det vi snakker om, blir mellom oss, så ring meg. Ta telefonen og ring Gabriellas lille verden.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer