Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Elise, , synske

Elise - mediumRing Elise, hun er en ærlig sannsigerske og spåkvinne som hjelper deg i fremtiden. Hun bruker sine hjelpemidler til å få svar på dine spørsmål.


 
 

Hei, og velkommen til meg. Mitt navn er Elise og jeg er en spåkvinne og har hatt min synske evner siden jeg var barn. Det er først nå i voksen alder at jeg har begynt å forstå og bruke evnene jeg har til det beste for andre. I arbeidet mitt bruker jeg flere hjelpemidler, kortene mine er med meg hele tiden. Når du ringer til meg, forteller min intuisjon meg hvilke kort som passer for deg. Så hva kan jeg gjøre for deg? Hvis livet virker gråt og trist, vil jeg hjelpe deg i fremtiden i livet. Jeg vil hjelpe deg med å se nye muligheter, og på den måten vil livet bli lysere. Jeg jobber også med kontakten til den andre siden. Ofte kan de i din familie eller venner som har gått over til den andre siden, hjelpe deg med råd og nye tanker. Jeg kan være lenken du kan kommunisere med dem gjennom. Selvfølgelig blir det som blir sagt i vår samtale mellom oss. Jeg er ærlig og ser frem til at du ringer meg.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer