KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 065  26 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Elisa, , klarsynt, synsk

Elisa - tarotRing Elisa nå, hun hjelper deg med store og små spørsmål. Hun er født synsk og har derfor lang erfaring med å bruke sine evner. Alt som er viktig for deg, er viktig for henne å hjelpe deg med.


 
 

Hei, det er jeg som er Elisa. Du er velkommen til å ringe meg og stille dine spørsmål, jeg bruker forskjellige verktøy for hjelp. Når jeg bruker min intuisjon, kan jeg noen ganger bruke krystaller og tarotkort til å hjelpe. Jeg er også klarsynt, noe som betyr at jeg kan få bilder når du stiller spørsmålene dine. Jeg har arvet evner fra mine formødre, og min innsikt får meg til å føle energier som jeg formidler så klart og tydelig som mulig. Du får ærlige svar fra meg, jeg dømmer ingen og har et åpent sinn. Jeg har lang erfaring og har vært synsk siden barndommen og føler meg trygg på mine evner. Du kan spørre meg alt, fra de små ting som kan se ubetydelig for andres øyne til de store essensielle spørsmålene, er det viktig for deg, er det viktig for meg. Hvis du vil vite hvordan det ser ut for deg i fremtiden, med karriere eller kjærlighet, ikke nøl med å spørre. Vi får svarene som universet ønsker at vi skal ha for øyeblikket. Moder Jord er viktig for meg, og jeg bor nær naturen, noe som gjør min åndelighet sterkere. Du er godt ivaretatt når du ringer til meg og jeg vil at du skal føle seg trygg i hendene mine. Det vi snakker om kommer blir mellom deg og meg. Ring meg nå, og jeg vil hjelpe deg.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeanmeldelser:

Mona Almåsstø skriver:

Tusen takk for en god samtale med Elisa. Hun ga meg mot og håp og gode bekreftelser på ting jeg lurte på. En engel :-) Beste hilsen MA


Skrevet 07 oktober, onsdag 16:40
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer