KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 065  26 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Clair, , spåtjenester, klarsynte, spå, synske, spådom, eksperthjelp, healere

Clair - mediumJeg har som spådame medfødte klarsynte evner og tilbyr deg spåtjenester som vil gi deg de svarene du søker.


 
 

Mine synske evner har gitt meg gleden av å kunne jobbe med spåtjenester. det jeg synes er aller mest spennende i livet mitt. Klarsynt hjelpe mennesker i harde perioder i livet. Mine medfødte klarsynte evner gir meg mulighet til å gi deg spådom og eksperthjelp og spåtjenester. Jeg har gaven det er å kunne kontakte andre siden og motta budskap jeg via spå kan formidle til deg. Jeg er utdannet Reikimaster og er et godkjent medium av Iris Hall. Jeg er også en av de healere som arbeider med spåtjenester her hos oss. I løpet av de siste 30 årene har jeg avholdt kurs i blant annet kanalisering, åndelig utvikling, fjernhealing og spådom. Jeg kan ikke løse alle dine problemer, men jeg kan via spåtjenester hjelpe deg å finne svar og gi deg de verktøyene du trenger for å finne din vei inn i fremtiden. Jeg er her for deg, og jeg vil gi deg klarsynte, konktrete ekspertråd. Gleder meg til å prate med deg og være en del av løsningene du leter etter.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer