KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Carolina, ,

Carolina - HealerCarolina kanaliserer budskap fra åndeverdenen og hjelper deg med å komme til neste trinn i din åndelige utvikling.


 
 

Er du en av dem som leter etter svar, og som ønsker mer åndelighet i livet ditt? Jeg kan hjelpe deg! Carolina heter jeg, og er en sertifisert healer og spåkvinne med sterke intuitive evner. Gjennom samtale med meg kan du ta del i energiene rundt oss, som jeg kanaliserer fra åndeverdenen. Din spirituelle utvikling er en reise der du sjelden ser lenger enn til neste milesten, men du vet at målet er der fremme. La meg være milestenen din! I mitt arbeid som åndelig veileder legger jeg stor vekt på gode og utviklende samtaler. Men jeg bruker også ulike verktøy for å gjøre reisen mere håndgripelig og for å kanalisere frem svarene. Blant hjelpemidlene jeg bruker er pendel og tarotkort. Ved fjernhealing kan jeg også gi deg styrke og bidra til å åpne ditt sinn, og ta bort blokkeringer som kan holde deg tilbake.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer