KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Camilla, , synsk

Camilla - mediumCamilla kan hjelpe deg med din åndelige utvikling. Står du overfor val i livet og trenger råd? Camilla er da den du skal ringe til. Hun er din guide til rette valg.


 
 

Hei. Jeg heter Camilla. Mitt kall i livet er å hjelpe mennesker med sin åndelige utvikling. Jeg kan hjelpe deg med å finne de svarene du søker. Du har sikker undret deg over at ting ble som de ble. Ringer du meg, kan du på svar på disse spørsmålene. Jeg kan også hjelpe deg med å forstå dine egne følelser. Jeg er en god lytter, og jeg kan hjelpe deg gjennom de vanskeligheter livet noen ganger byr oss.. Jeg benytter meg av de guidene jeg har for å kanalisere svarene til deg på de vedrørende relasjoner, økonomi, jobb og andre valg vi mennesker står overfor. Jeg er synsk, det innebærer at jeg kan forutse saker før de skjer, eller gi deg svar på det du spekulerer på. Jeg analyserer drømmer, benytter min intuisjon og spår også i tarotkort. Jeg spår i fortid, nåtid og framtid. Når du ringer meg så er jeg ærlig i forhold til de svarene du får. Din spåkvinne Camilla.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer