KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 065  26 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Belle, ,

Belle - tarotHer er Belle, hun identifiserer seg som en heks og er flink til å legge tarot. Hun har et stort hjerte og hun kan hjelpe deg med å se nye muligheter, og hun guider deg slik at du vet hvilken vei du skal gå.


 
 

Hei jeg heter Belle. Jeg har oppfatter meg selv som en heks siden jeg var veldig ung. Samtidig lærte jeg å spå i tarot. Hvis du ikke virkelig vet hvilken vei i livet du skal velge, kan du ringe meg og jeg kan hjelpe deg med å se nye muligheter og kan også guide deg på stien du bør gå. Jeg har et åpent sinn, og alt du sier til meg forblir selvsagt mellom oss. Jeg ser frem til at du ringer meg med spørsmålene og tankene dine, og jeg gjør alltid mitt beste for at du skal føle deg trygg med meg. Jeg er en god lytter og har et varmt hjerte. Du er hjertelig velkommen til å ringe når du vil. Jeg er alltid her for deg Klem fra Belle

Språk jeg snakker/forstår

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer