KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 06526 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Annelie, , synske

Annelie - mediumAnnelie er et medium som er synsk og kanaliserer budskap til deg fra andre siden. Hun har lang erfaring innen dette feltet.


 
 

Hei, jeg heter Annelie og er et sertifisert medium. Jeg er født med mine synske gaver og har brukt de hele livet, men som alt annet så syns jeg det var viktig å utvikle evnene mine og møte andre som arbeider med det samme. På den måten kan jeg lettere hjelpe deg når du snakker med meg, enten det går på relasjoner, jobb, kjærlighet eller jobb. Jeg er alltid åpen for alle mulige spørsmål. Du skal aldri være redd for å stille det du tror er et dumt spørsmål for det finnes ingenting en ikke kan prate om. Det vi to prater om stopper selvfølgelig mellom oss to. Jeg hjelper deg også med å få svar om tidligere liv, renser energier og hjelper deg på de områdene du trenger. Ring meg så snakkes vi. Jeg er her for deg.

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer