KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 065  26 kr/min  

 
Nye kunder 10 min gratis
Angelika, ,

Angelika - KlarsyntDanske Angelika kombinerer sine nedarvede gaver med en imponerende utdannelse innen helbredelse, media og psykologi, for å hjelpe deg gjennom dine utfordringer


 
 

Hei, jeg heter Angelika og jeg har lenge visst at åndelig veiledning og media er det jeg vil bruke livet mitt til. Hos meg får du profesjonell hjelp til å finne veien i livet. Jeg lytter og forstår, og du kan stille meg spørsmål om akkurat det du vil ha svar på. I arbeidet mitt bruker jeg intuisjonen min sammen med forskjellige verktøy som englekort og pendel. Jeg er en sertifisert healer og medium. Gjennom kontakten med englene og åndeguidene mine, kan jeg formidle budskap fra den andre siden. Jeg kan også lese auraen din og se hvilke energier som omgir deg. Hvis du ønsker det, vil jeg gjerne hjelpe deg med din personlige utvikling gjennom samtalene våre.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer