KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM
Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 065 26 kr/min

 
Nye kunder 10 min gratis
Angelica, , klarsynt, synsk, synske

Angelica - mediumAngelica er født medial og er en veldig dyktig healer. Hun for fornemmelser, visuelle bilder og hun tar i mot meddelelser som hun videreformidler til deg. Denne mediale spåkvinnen er vel verdt å kontakte. Om du ønsker en profesjonell rådgivning skal du ringe Angelica.


 
 

Jeg er født synsk og er en åndelig healer. Jeg har arbeidet med det synske i mer enn 20 år. Jeg er nøyaktig og konkret, så du er garantert sanning. Dessuten har jeg evner til å kanalisere svarene til deg på en måte som hjelper deg til tydelighet i sinnet og til å finne din indre ro. Jeg kommuniserer med det utenomjordiske, og du kommer til å føle at du snakker med meg ansikt til ansikt. Som en klarsynt arbeider jeg med fornemmelser, visuelle bilder, ord kommer til meg i mitt indre øre. Da er jeg konkret og tydelig i mine tilbakemeldinger. På den måten får du innsikt i hva som er rett for deg. Jeg har en terapeutisk bakgrunn, og kan derfor gi deg profesjonelle verktøy du kan benytte når du skal håndtere de budskap som kommer. Da kan du skape framgang i ditt eget liv. I kjærlighet og takknemlighet ser jeg fram i mot å kunne gi deg profesjonelle råd fra din spåkvinne, Angelica

[@lang.availablelangs]

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 065 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 065 26 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer