KVALITETSSIKRET TJENESTE GODKJENTE KLARSYNTE

820 97 123  29,90 kr/min  

 
Alma, , klarsynte, klarsynt, eksperthjelp

Alma - synsk

Alma er en spådame fra øverste hylle, som er klar for å gi deg ekspertjelp på spåtelefonen.

 
 

Hei! Jeg heter Alma og jobber på spåtelefonen som spådame og klarsynt guide. Åndene leder meg med sin kjærlighet, lys og sin visdom. Min intuisjon er sterk, og mitt mål under spådom er at du skal få tydelige svar som sjelden trenger tolking. Åndene hjelper meg med å gi deg tydlige svar på spåtelefonen, de viser meg også hvilke verktøy jeg må bruke for å kunne gi deg eksperthjelp. Under spådom hos meg på spåtelefonen vil du føle deg ivaretatt og sjelden skuffet. Sammen kan vi to finne den rette vei når du opplever livet litt vanskelig. Og når vi løsner opp blokkeringene som hindrer deg i livet så vil alt føles bedre. Jeg pleier å beskrives som en menneskekjærlig og infølende person som har det mediale med meg uansett hva jeg gjør. Jeg stiller alltid opp når det finnes noen i min nærhet som trenger hjelp, og jeg har det aller best når jeg får bekreftelse på at jeg har kunnet hjelpe noen! Som spådame er jeg opptatt av å bruke mine klarsynte evner på deg. Hilsen Alma, spådame på spåtelefonen.

Språk jeg snakker/forstår

Kundeanmeldelser

Laila - Irene Østbye skriver:

Tusen takk for all god hjelp du har gitt meg igjen Alma. Er så glad for att jeg har deg som jeg kan ringe til å få råd og enestående hjelp av. Så snill og god tusen takk. Klem fra Laila - Irene Østbye


Skrevet 17 februari, torsdag 21:08
Isolda skriver:
Alma er flink, ryddig og sier som det er

Skrevet 29 september, onsdag 12:09
Simonne Halvorsen skriver:
Super svar! Takker fra hele mitt hjerte

Skrevet 21 september, tisdag 13:37
Bonnie skriver:
Alma er den desidert beste på denne siden. Hun gir klare og tydelige beskjeder om alt en lurer på. Jeg vil anbefale henne til alle som er innom Spålive. Prøv én samtale med Alma, og du kommer ikke til å angre. Det lover jeg!

Skrevet 19 juni, lördag 12:47
Anja K skriver:
Hei Alma! Jeg starter med å si at tusen takk for begge samtalene, selv om jeg var sur i den første. Jeg trodde ikke på deg da, men jeg tok feil. Andre gangen jeg ringte, var du like hyggelig og varm, svarene var helt på spikerhodet. Jeg bruker tiden som du sa til å kjenne etter og ta notater slik at jeg blir klar over hva jeg føler og tenker. Jeg ringer deg tilbake som avtalt nå i slutten av Mai! Klem AK

Skrevet 13 maj, torsdag 13:17
Ronja Knutsen skriver:
Takk for en god samtale. Jeg ble litt overrasket for jeg trodde ikke at noen skulle klare å se ting så klart. Jeg klarer ikke selv å beslrive mannen min så klart som du gjorde og nå forstår jeg han mye bedre. Han sa faktisk at han ville bli med meg til samtaleterapi! TUSEN TAKK!

Skrevet 15 april, torsdag 12:06
kari skriver:
Trur at eg har vore bort i denne dama før i forbindelse med ein eksamen for mange år sidan. Meinar at det var ho som fekk rett:)

Skrevet 01 januari, fredag 20:03
Per skriver:

Alma er svært dyktig. Hun tar poengene med en gang og svarer raskt og rett. Hun er en kvinne som det er hyggelig og enkelt å kommunisere med.


Skrevet 06 oktober, tisdag 17:05
Vanessa Sarah Rebekka Larsen skriver:

Jeg har snakket med Alma noen ganger i årenes løp. Hun har alltid sjokkerende rett og vet det som synes å være alt i detaljer, og jeg venter heller med å ringe henne fremfor å ringe andre på listen som jeg ikke er så godt kjent med. Mvh


Skrevet 27 juni, lördag 03:30
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Lesestoff som jeg anbefaler

Dagens englekort

Dagens englekort

2087 visninger

Dagens englekort er dagens høydepunkt for mange mennesker. Men vet folk flest hvordan dagens englekort egentlig leses?

 
Klarsynte i Norge

Klarsynte i Norge

963 visninger

Det finnes et hav av klarsynte i Norge. Hvordan finner du den klarsynte i Norge som er best for deg?

 
Hva fungerer best? Å oppsøke en klarsynt eller en tarotekspert?

Hva fungerer best? Å oppsøke en klarsynt eller en tarotekspert?

3400 visninger

Det å kontakte en klarsynt eller en tarotekspert kan virkelig forandre livet ditt. Uavhengig hva ditt problem er, du kan få et medium til å ta en titt å hjelpe deg. 

 
 
 
Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 Trykk her for å ringe nå!820 97 123 29,90 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer